Home > Arrangementen > Fietsarrangement - Charmante Brabantse stadjes

Fietsarrangement - Charmante Brabantse stadjes

Met dit arrangement verken je een stukje Antwerpse Kempen en een stukje Hageland, een gebied dat vroeger deel uitmaakte van het hertogdom Brabant.

Laat je verrassen door de charmante stadjes Herentals, Lier, Aarschot en Diest met hun begijnhoven en geniet van de religieuze sfeer in Tongerlo en Averbode. 's Avonds mag je je laten verwennen in een charmant familiehotel. Je bagage wordt telkens nagebracht.

Arrangement:
3 x welkomstdrankje; 3 x overnachting met uitgebreid ontbijtbuffet; 3 x driegangendiner; informatiepakket met fietsroutekaarten en routevoorstellen; bagage nabrengservice

Prijs:
Double: € 230,00 p.p.; toeslag single: € 136,00; toeslag fietshuur 4 dagen: € 44,00

Geldig:
Heel het jaar 2009 (geen vertrek op vrijdag, niet tijdens Kerst en Nieuw). Graag 3 weken vooraf reserveren.

Route:

  • Lier: 
    Hotel Hof van Aragon*** : Hotel gelegen in het historisch centrum van Lier, op een boogscheut van de Grote Markt, Begijnhof, Zimmertoren en Sint-Gummaruskerk, waar moderne kamers harmonisch gecombineerd worden in als monument geklasseerd pand.
  • Herentals: 
    Hotel de Zalm***: De Zalm werd volledig vernieuwd, met aandacht voor het nostalgische stedelijke karakter. Je kan er genieten van een stukje Herentalse geschiedenis, aangepast aan de noden van de moderne zakenman en de veeleisende toerist.
  • Diest:
    Hotel De Franse Kroon***: De hartelijke, gastvrije sfeer en het eigen karakter van dit hotel maken je verblijf in het centrum van de Oranjestad Diest tot een onvergetelijke verpozing.